faq

Hieronder vindt u antwoord op de meest gestelde vragen. Staat uw vraag of antwoord hier niet bij? Neem gerust contact met ons op. 

Algemeen

 

Ik heb twee honden, mag ik deze meenemen?

In onze appartementen is maximaal 1 hond toegestaan.

Mag mijn kat mee op vakantie?

Nee, helaas zijn katten (en andere huisdieren, een hond is daarop een uitzondering) in onze appartementen niet toegestaan.

Is het mogelijk om regelmatig informatie van Breskens Apartments te ontvangen?

Ja dit is mogelijk, u kunt zich aanmelden voor onze nieuwsbrief of ons volgen via Facebook of Instagram.

 

Boeking

 

Wat zijn de aankomst en vertrekdagen?

Onze appartementen zijn flexibel te reserveren, de minimale verblijfsduur is 3 nachten. Aankomst is mogelijk van maandag tot en met zaterdag (uitgezonderd Nederlandse feestdagen). Vertrek is mogelijk op maandag tot en met zondag.

Is het mogelijk om een optie te nemen op een appartement?

Nee, dit is niet mogelijk. Wat wij u wel aanbieden is de mogelijkheid dat u uw reservering binnen 7 dagen na boeking kosteloos kunt annuleren.

Wij hebben kleine kinderen, moeten deze ook toeristenbelasting betalen?

U betaalt € 1,50 per persoon per nacht aan toeristenbelasting. Alle personen van 0 tot .. moeten deze belasting betalen.

Hoe geef ik later een wijziging van mijn boeking door?

Via uw eigen "mijn Breskens" account kunt u diverse dingen regelen. Ook kunt u verschillende opties en arrangementen bijboeken. Dit kan via de app van Breskens Apartments. U ontvangt een QR-code van deze app bij uw boekingsbevestiging. Wilt u uw verblijf verlengen of het personen aantal wijzigen, stuur dan even een mailtje naar info@breskensapartments.com. Wij zullen de wijziging dan voor u doorvoeren.  

Ik ben nog geen 21, kan ik dan een vakantiewoning reserveren?

Bij ons is de minimale leeftijd waarop een vakantiewoning gehuurd kan worden 21 jaar. Er moet dus minimaal één persoon in uw reisgezelschap zitten die 21 jaar of ouder is.

Op de site staat dat de vakantiewoning voor maximaal 5 personen is, maar is het goed als we met 6 personen komen?

Nee, dat is niet toegestaan. De woning is ingericht voor het aantal personen dat aangegeven wordt op de site. U kunt altijd op de site kijken of er nog een grotere woning beschikbaar is of om eventueel te kiezen om 2 woningen in de buurt van elkaar te huren.

Ik heb een woning geboekt via de site, komen de foto's dan overeen met hetgeen wat ik geboekt heb?

Ja, op onze site worden alle woningen apart weergegeven. Op dit moment zijn de appartementen nog in aanbouw dus zijn er nog geen foto’s beschikbaar.

 

Betaling

 

Ik heb een vakantiewoning gereserveerd, wanneer moet ik betalen?

Wanneer u uw vakantie geboekt heeft dan is de eerste betaaltermijn 2 weken na boekingsdatum. De 2e betaaltermijn is 4 weken voor aankomst.

Hoe kan ik mijn (aan-)betaling doen?

Wanneer uw boeking door ons bevestigd is ontvangt u een PDF-bestand met de betaaltermijnen en de betaalgegevens. Daarnaast bieden wij u de mogelijkheid om online te betalen. Dit kan aan het einde van uw boekingsproces of later via uw “mijn Breskens” account. Als u kort van te voren boekt kunt u bij onze receptie ook via pin/bankcontact of contant betalen.

 

Verblijf

 

Wat zijn de aankomst- en vertrektijden?

De aankomsttijden zijn vanaf 15.00. Op de dag van vertrek vragen wij u om de vakantiewoning voor 10.00 te verlaten. Door het digitale sloten systeem is het geen probleem als u buiten kantoortijden aankomt.

Zijn er lakens en handdoeken aanwezig in de woning?

Ja, de appartementen worden verhuurd inclusief opgedekte bedden en handdoeken. Na 4 dagen krijgt u weer nieuwe handdoeken.

Wat moet ik doen als ik toch een hond mee wil nemen?

Als u een appartement heeft gereserveerd waar honden zijn toegestaan is dat geen probleem. Laat het ons dan in ieder geval even weten, dan zetten wij dit er in de boeking bij.

 

Vertrek

 

Waaraan mag u denken bij het vertrek uit uw vakantiewoning?

..

Ik heb een borg betaald, wanneer krijg ik deze weer terug?

De borg wordt binnen twee weken na vertrek weer terug aan u overgemaakt. Hiervoor hebben wij wel uw IBAN nummer nodig. Wij verzoeken u dan ook vriendelijk deze, als deze nog niet bij ons bekend is, aan ons door te geven.

Is het mogelijk om de schoonmaak van de vakantiewoning zelf te doen?

Nee, dat is helaas niet mogelijk. De schoonmaak wordt door onze eigen schoonmaaksters gedaan.

 

Annulering

 

Ik wil mijn boeking annuleren, wat nu?

U kunt contact met ons opnemen, zodat wij dit met u kunnen doornemen en de annulering op de juiste manier af kunnen handelen.

Wat zijn de kosten voor een annuleringsverzekering?

U betaalt voor een annuleringsverzekering 5% van de huurprijs. De voorwaarden van de annuleringsverzekering heeft u bij uw bevestiging ontvangen.

Wat zijn de annuleringskosten als ik geen annuleringsverzekering heb afgesloten?

Wanneer u geen annuleringsverzekering bij uw boeking heeft afgesloten gelden de volgende voorwaarden: 

  • *bij annulering tot 3 maanden voor de begindatum van de huurperiode betaalt u 15% van de huurprijs,
  • *bij annulering 2 maanden voor de begindatum betaalt u 50% van de huurprijs,
  • *bij annulering 1 maand voor de begindatum betaalt u 90% van de huurprijs,
  • *bij annulering 1 week voor de begindatum betaalt u 100% van de huurprijs.
  • Hiernaast dient u rekening te houden met € 35,- aan administratiekosten.

 

Omgeving

 

Zijn honden op het strand toegestaan?

Honden zijn op het strand van Zeeuws-Vlaanderen welkom. Van 1 mei tot 1 oktober mogen ze van 10.00 tot 18.00 aangelijnd op het strand. Buiten deze periode mogen ze vrij rondlopen op het strand.

Waar kan ik meer informatie vinden over wat er in de omgeving te doen is?

Op onze site kunt u op de omgeving pagina diverse attracties, bezienswaardigheden en restaurants terug vinden. Tevens kunt u deze informatie vinden in de app van Breskens Apartments.

Ik wil tijdens mijn vakantie graag een fiets huren, kan dat in de buurt?

In Breskens is er een fietsverhuur waar verschillende soorten fietsen te huur zijn > Bike Store Breskens Boulevard 36a. In de app van Breskens Apartments vindt u hierover ook meer informatie.