Uitwaaien aan de Zeeuwse Kust

01 november

Uitwaaien op het strand! Ieder seizoen aan de Zeeuwse kust heeft wel wat, zo ook de herfst.

Wat ons betreft het moment om nog even van een vakantie in Breskens te komen genieten. Het weer kan nog alle kanten op. Nazomerse temperaturen, genieten van het zonnetje en een drankje bij een van de strandpaviljoens of heerlijk op uw eigen terras van een van de appartementen van Pharos.

Maar er is toch iets wat zelfs het nazomer zonnetje kan overtreffen. Een najaarsstorm aan zee! Prachtige hoge golven, het zeewater wat tegen de paalhoofden aan spat, het liefst nog met een blauwe lucht natuurlijk (als we dan toch iets te wensen mogen hebben). In de wind kunnen hangen tijdens een strandwandeling. En dat met het strand bijna voor jezelf. Heerlijk toch.

Wat hier natuurlijk niet aan mag ontbreken, is de zoektocht naar haaientanden!  Na een mooie storm zijn er altijd wel weer wat haaientanden te vinden op het strand van Breskens, Nieuwvliet of Cadzand-Bad.

Echt even helemaal uitgewaaid? Dan is het heerlijk thuiskomen in Pharos Residence. Om nog even verder te genieten van het uitzicht op de zee, de Schelde of op een van de voorbij varende schepen. Benieuwd welke er voorbij varen? Download dan de app van Ship Tracker. 

En als we nog een tip mogen geven, bestel dan het uitwaaipakket er bij uw reservering bij. Warme chocolademelk met slagroom, glühwein en een stroopwafel. Alles om even lekker op te kunnen warmen bij thuiskomst. 

Uitwaaien op het strand, een luxe appartement, en met wat geluk een mooie storm. Alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie in Breskens!

Terug naar blog overzicht Terug naar blog overzicht

meer blogberichten