Appartementen

Voel u welkom in een van onze moderne en luxueuze appartementen. De appartementen zijn gelegen op een unieke locatie aan de Zeeuwse kust en bieden een prachtig uitzicht op de haven, de duinen, het strand en het achterland. Hieronder presenteren wij de appartementen per type. Natuurlijk bieden wij ook een overzicht van alle appartementen

Type Dunes

4
2
2

Door de unieke ligging aan zee, het gezellige centrum van Breskens met een ruime keus aan restaurants om de hoek en de (jacht)haven op enkele wandelminuten afstand, zijn deze appartementen de plek om van een heerlijke vakantie aan zee te genieten!  

Het appartement type "Dunes" (98m2) is geschikt voor maximaal vier personen, beschikt over twee slaapkamers en twee badkamers. De appartementen worden vehuurd met gedeeltelijke hotel service. Bij aankomst zijn de bedden opgedekt en liggen de handdoeken. De vakantie kan dus direct beginnen! 

Doordat deze appartementen over twee balkons beschikken, is er altijd wel iets mooi te zien. Het uitzicht over de kleine haven van Breskens met de Schelde op de achtergrond en aan andere kant de Noordzee. Zomer of winter zo een uitzicht gaat nooit vervelen. 

Bekijk appartementen

Type Pearl

4
2
2

Type Pearl is een ruim luxe hoekappartement (102m) met een prachtig uitzicht over de kleine haven van Breskens en de Schelde. U wandelt vanuit het appartement zo het strand op. Maar ook voor de diverse restaurants, de winkeltjes en de (jacht) haven hoeft u niet ver te lopen!

Het appartement is geschikt voor 4 personen en heeft een ruime woonkamer met open keuken, twee slaapkamers en twee badkamers.

Het terras loopt rondom het appartement, zo is er altijd wel een mooi plekje om van de voorbij varende schepen en zeilboten te genieten.  Dat maakt een vakantie aan zee echt compleet!

Bekijk appartementen

Type Ocean

6
2
3

Type Ocean is een ruim luxe hoekappartement (135m2) voor maximaal zes personen. Vanuit Breskens kunt u het achterland van Zeeuw-Vlaanderen ontdekken, of met het fiets-voetveer naar de overkant om daar de rest van Zeeland verkennen. Wandelen en fietsen, diverse watersporten of een leuke daguitstap, er is zo veel te zien en te doen. Om dan aan het eind van de dag weer thuis te komen in uw appartement om te genieten van de rust en de ruimte! Dat is pas genieten van een vakantie aan zee!  

Het appartment heeft 3 slaapkamers en 2 badkamers, een ruime woonkamer met een open keuken. Alle appartementen worden aangeboden met een gedeeltelijke hotelservice, zo zijn de bedden opgedekt, en liggen de handdoeken voor u klaar. 

Vanuit de vakantiewoning en vanaf het ruime balkon kunt u genieten van het uitzicht op het strand en de Noordzee. Zo u leeft tijdens uw vakantie dus echt aan zee! 

Bekijk appartementen